Zwemles voor vrouwen door vrouwen

Aanmelden 


Hoe meld ik me aan

Je kunt je aanmelden door tijdens kantooruren te bellen naar Frieda Wawer.

Telefoonnummer 020 77 09 010

Mobiel: 06 457 36 001

Je kunt ook een e-mail sturen naar vrouwenvoorvrouwen@gmail.com . Vermeld altijd je naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

De kosten

De zwemlessen kosten kunt u vinden op het overzicht van de locatie van het zwembad naar u keuze in de bovenstaande linken

van deze website.


Later instromen

Schrijf je je later in dan de aangegeven les-periodes? Geen probleem. Het betalen gaat pas van start vanaf het moment dat je begint.


Stoppen met zwemmen

Besluit je te stoppen met je zwemlessen? Geef dit dan op tijd door om extra kosten te voorkomen. Gemiddeld heb je 40 lessen (een jaar zwemles) nodig om je Zwem-A (deel)diploma te halen en daarom schrijven jij  je ook voor een jaar in. Na een jaar lidmaatschap kun je per maand via email naar vrouwenvoorvrouwen@gmail.com  opzeggen.

Natuurlijk hopen wij dat je ook het zwem-B en Zwem-C diploma bij ons gaat behalen zodat je het volledige Nationaal Zwemdiploma behaald!

Voor het Zwem-B en Zwem-C diploma heb je ongeveer gemiddeld 12-15 lessen nodig per diploma.


U kunt het inschrijfformulier ook invullen wanneer u persoonlijk een afspraak maakt met mevrouw Wawer onze zwem-coördinatrice.Zij kan met u een afspraak maken voor een intake gesprek, u kunt dan op uw gemak eventuele vragen stellen en beantwoord krijgen.

Indien niet bereikbaar of buiten kantooruren kunt u ook een sms bericht achterlaten zodat zij u kan terug bellen.